![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: kielce. //Świętokrzyskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
potrzeba mi zrobic tak aby czesc pewnego artykulu byla obrobiona za pomoca htmlentities i nie wiem jak sie do tego zabrac. Na forum jest to za pomoca odpowiednich znacznikow ale nie wiem jak je pozniej odczytac tak aby zawartosc pomiedzy nimi przekszatalcic przez htmlentities.. ![]() -------------------- ... aleobiad 80 %
"Doskonałości nie da się przyśpieszyć..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np. tak..
Wszystko pomiedzy [ html] a [/ html] (bez spacji) zostanie przepuszczone przez html_entities -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: kielce. //Świętokrzyskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak zrobic tak aby mozna bylo ze spacjami bo dziwnie to wyglada. Widzialem na stronie php5.pl opis funkcji ale i tak nie potrafie tego zrobic
tak zrobilem i jakos to chodzi ale nie wiem czy to jest ok Ten post edytował Sm0key 12.09.2004, 17:01:30 -------------------- ... aleobiad 80 %
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jest ok.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
a jak by zrobic odwrotnie to znaczy żeby oprócz tekstu w tych znacznikach coś zmieniał np strip_tags()
-------------------- ... aleobiad 80 %
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:00 |