![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do ogladniecia: www.PaczkaGrafiki.com, co sadzicie?
--- Prosze uzywac klikalnych linkow... hwao ![]() -------------------- Pozdrawiam,
Szymon |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co sadze? beznadzieja.
ale raczej chodzilo ci o to co jest nie tak i jak to poprawic, wiec. Widze same minusy - poczawszy od tla, menu, czcionce w menu, okropnych kolorach i konczac na linku w menu ktory prowadzi do jakze znienawidzonych przeze mnie stron o tematyce "loga i dzwonki"... stary.. jedynym rozwiazaniem aby ta stronka jakos wygladala to zrobic ja od poczatku. Ona jest po prostu oblesna. Jedyne co ratuje ta strone i co moze sprowadzic z powrotem internaute na ta strone to calkiem przyzwoite layouty - niektore sa naprawde dobre. taka mala rada: skoro to jest strona o layoutach to skorzystajcie z jakiegos. pzdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe, dzieki za konstruktywna krytyke
![]() -------------------- Pozdrawiam,
Szymon |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do tych layow to jakos mi znajoma technike przypominaja, spytal bym sie o legalnosc, ale daruje sobie. wez ktorys i zmien ta strone. To tak jak bys przedawal jedwabna posciel w miejskim szalecie (zaniedbanym)
-------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Sh4dow @ 2004-09-11 14:44:54) Co do tych layow to jakos mi znajoma technike przypominaja, spytal bym sie o legalnosc, ale daruje sobie. Mi przypominają te z : http://freesitetemplates.com :] |
|
|
![]()
|
|
Witam!
Strona poprawiona ![]() Co wam przypominaja? Pewnie ze przypominaja, pelno tych szablonow w sieci, co nie znaczy ze sa nielegalne. Jest producent, ktory otwiera program partnerski, a w sieci jest wielu partnerow - jestem jednym z nich! Wszystko jest w 100% legalne, kupujac roczny pakiet 1 szablon bedzie Cie kosztowal ok. 60 groszy! -------------------- Pozdrawiam,
Szymon |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Jeżeli to ma być strona o grafice w sieci to layout strony powinien być wysokopoziomowy a to jest mniej więcej mj poziom layoutów (znaczy: przedszkole)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz... strona tytułowa zawalona. Duże banery- tak się nie zaczyna strony, a poza tym, to radziłbym trochę popracować...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:53 |