![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysyłając formularz chciałbym zostać na stronie, z której był wysłany, ale jestem przenoszony do index.php. Problem tkwi w tym, że podstrony ładuję za pomocą php z index.php używając funkcji include. Czyli praktycznie jestem w index.php, tylko z różnymi stronami, np index.php?p=example. Nie mam pojęcia jak rozwiązać to, bo self_php przenosi mnie prosto do strony głównej(index.php).
Pomocy ;d // Dzięki wielkie ![]() Ten post edytował nante 19.11.2012, 17:13:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zostawić action pustę wtedy odwoła sie do adresu w którym jesteś (pod warunkiem że wysyłasz dane $_POST) jeżeli
wysyłasz $_GET to daj sobie ukryte pole
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lub: W ten sposób prześlesz get i post jednocześnie ![]() tylko po co duplikować ? -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:59 |