![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuje skryptu takiego jak wykorzystuje onet.pl do wizualizacji starych zdjęć - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krako...,wiadomosc.html. Wie ktoś może jak to jest zrobione ? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 8 Dołączył: 25.02.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokładnie mi właśnie o to chodziło! dzieki !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, jestem tu nowy (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Obecnie tworzę sobie stronę (swoją własną) i chcę na niej zrobić galerię. Mam już w sumie stworzoną w pewien sposób jednak chcę ją ulepszyć i tu mam problem. Otóż html i css znam dość dobrze(na tylę, że nigdy nie miałem problemów z tworzeniem czegokolwiek aż do teraz) JS i innych nie bardzo jednak znalazłem ciekawe rozwiązanie galerii - LightBox. Pobrałem ze stronki jak kazali ale nie znam tego języka więc metodą prób i błędów doszedłem do tego aby galeria się wyświetlała i działała poprawnie, jednak w mojej galerii chcę umieścić 6 obrazków. Włączając stronę photo.html widzimy 2 obrazki. Po kliknięciu w 1 z nich otwiera się on w LB i jest ok(z drugim obrazkiem jest tak samo) ale chcę dodać na stronie dwie strzalki. Po kliknięciu w prawą strzałkę chciałbym aby te 2 obrazki zniknęły i pojawiły się 2 następne ale za nic w świecie nie potrafię tego zrobić. Przeszukałem już chyba całe Google aby to rozwiązać;/ Proszę o pomoc.
Oto skrypt HTML:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:46 |