![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słuchajcie, mam inputa i do którego chciałbym dodać value po kliknięciu w konkretny przycisk. Przykładowo dodać kod buźki do inputa. Problem polega na tym, że input ten nie ma ani id ani klasy ( osadzony jest w generowanej tabeli ) i nie wiem jak się do niego odwołać. Gdy wywołuję funkcję to on mi dodaje value do każdego inputa, a jak to zrobić tylko dla tego aktywnego? Jest jakiś na to sposób? Z góry dzięki za pomoc!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jest - musisz wiedzieć co to za input czyli musi mieć albo klasę albo id albo name czy cokolwiek.
Jeśli nie to chociaż pozycję w rodzicu. -------------------- ..::: Jak pomogłem to kliknij pomógł. Tak rzadko używacie tej opcji :( :::..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co znaczy aktywnego (disabled/onfocus czy coś innego)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak napisał ~CuteOne wykorzystaj zdarzenie focus.
http://jsfiddle.net/eDKtn/ - pisane na szybko HTML:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:45 |