![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry.
This person moved or deleted this image. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie działa sprawdź.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Synek, podaj link bezpośredni do pliku graficznego a nie śmieciowego serwisu. Dla tych co nie lubią zużywać transferu
Poza tym praca prosta, uboga i nie przyciąga, nadawałaby się na stronę przyjaciół zwierząt. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki !*!, ceni się takich dobrotliwych ludzi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Co do samej pracy - za prosta, tylko 2 kolory (szare tło i teksty, zielone elementy), za niski kontrast. Ode mnie tyle. Najgorzej nie jest, ale szału niestety też nie ma. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie się osobiście nie podoba.
Ale jeżeli to co tam wpisałeś, to prawda, to na 15latka jest całkiem nieźle (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli bym chciał zamówić stronę i przeczytałbym w ofercie, że ten ktoś komu chce zlecić pracę, ma 15 lat to bym z miejsca zrezygnował. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Uważam, że praca jest schludna, ale kolorystyka jest bardzo mdła - co zdecydowanie pracy nie służy. Proponuję "przełamać" ją jakimś kolorem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na szybko:
Technologia flash do "pisania stron" - umarła. Kolorystycznie przypomina reklamę flegaminy... ...a stylem graficznym setek infografik. Jest schludnie ale: > za małe fonty, mamy dobę rozdzielczości 70 i 1080p (u mnie strona w najlepszym przypadku (1/3) zajmuję 1/45 powierzchni monitora w najgorszym wypadku jeszcze mnie.) > zbyt mały kontrast pomiędzy szarym a szarym. > nieprawidłowo rozmieszczone elementy, za dużo światła po prawej ogólnie proponuję: > inny zielony > inny układ > szeeeeerzej > zmień copywrightera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ogólne odczucia: webdesing - stanowcze NIE!, development - JEST OK. osobista prośba: > pokaż zakodowany szablon (ten) jeżeli można (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nie mam go zakodowanego. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A ta wersja kolorystyczna lepsza? LINK |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko fajnie ale mozesz też innych kolorów używać, bo albo wszystko niebieskie albo zielone
|
|
|
![]()
|
|
Mała zmiana
Klik |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuciłbym cały content w jakiegoś jednego dużego "boxa", bądź kilka mniejszych i odpowiednio odseparował treści. Nie jest tragicznie, ale mogłoby być lepiej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co do samej pracy - za prosta, tylko 2 kolory (szare tło i teksty, zielone elementy), za niski kontrast. Ode mnie tyle. Najgorzej nie jest, ale szału niestety też nie ma. A może komuś by się spodobało bo mnie się podoba i czy proste ma oznaczać że jest złe bo ja się z tym nie zgodzę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiście bym ciut rozjaśnił szary w tle, lub rozjaśnił sam środek. Tekst zwykły jakiś szary bo zdaje sie że jest lekko niebieski. Generalnie zdecydowanie lepiej niż pierwsza wersja.
Aha, no i nie pisałbym na Twoim miejscu ze strony robiłeś od 11 roku zycia, a teraz masz 15 - po prostu napisz że zaczynałeś w bardzo wczesnym wieku czy cuś. Osobiście chyba nie zleciłbym nic 15-latkowi. Poza tym tekst brzmi trochę jakby "ucze się dopiero, zaufajcie mi, chce sobie dorobić" - o to też bym zmienił. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym poprawionym projekcie zmieniłbym kolor zielonego tekstu z prawej strony na jakiś inny. Ten bladozielony kolor nie pasuje teraz do reszty kolorystyki. Może pomarańczowy, jak na napisie "HTML"? Ponadto, zmieniłbym punktor z ">>" na coś innego. Np. kwadrat, kropkę, albo strzałeczki w kodzie HTML, które możesz zdefiniować za pomocą ? lub ? Treść z lewej strony i w opisie ostatnich realizacji powinien mieć większy odstęp pomiędzy poszczególnymi wierszami (atrybut line-height w CSS). Ten tekst powinien być również wyjustowany. Dodałbym też jakąś linię oddzielającą stopkę od reszty, a ostatnie realizacje zamknął w jakimś boksie. Możesz dodać do tego tło w podobnym kolorze, jak tło całej strony, tylko je trochę przyciemnić.
Ogólnie, fajnie się zapowiada, ale trzeba to jeszcze trochę dopracować. Pozdrawiam. Ten post edytował Speedy 6.12.2012, 22:12:16 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie wygląda tak samo, jak poprzednio. Na pewno zaktualizowałeś ten zrzut ekranu?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:30 |