![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam strone gdzie jest tabela.
Tabela wyswietla tylko czesc danych i krotki opis. Potrzebuje wstawic obok opisu link tylu "wiecej..." i to powinno przekierowac do szczegolowego opisu wszystkiego co tam w bazie zostalo umieszczone. Czy mozecie podpowiedziec jak to zrobic lub jak to wygooglac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy moglbys jeszcze raz looknac? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy moglbys jeszcze raz looknac? Ale co to jest? Przecież nie wyświetlasz nigdzie wyników zapytania:
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Potrzebuje miec prosta tabele z danymi z konkretnego rekordu. Nazwy kolumn nazywaja sie tak samo jak kolumny w tabeli Mysql. Pozwólcie ze naszkicuje co chce osiagnac:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- l Ref No: l Employee`s name: l Date: l Link to a file: l (Nazwy kolumn) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- l dane z rekordu l dane z rekordu l dane z rekordu l dane z rekordu l -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- l OPISZ SKRÓCONY (w bazie description01) l -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- l dane konkretnego rekordu z kolumny description01, dane konkretnego rekordu z kolumny description01, l l dane konkretnego rekordu z kolumny description01, dane konkretnego rekordu z kolumny description01, l l dane konkretnego rekordu z kolumny description01, dane konkretnego rekordu z kolumny description01, l -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- l OPIS ROZSZERZONY (w bazie description02) l -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- l dane konkretnego rekordu z kolumny description02, dane konkretnego rekordu z kolumny description02, l dane konkretnego rekordu z kolumny description02, dane konkretnego rekordu z kolumny description02, l dane konkretnego rekordu z kolumny description02, dane konkretnego rekordu z kolumny description02, l dane konkretnego rekordu z kolumny description02, dane konkretnego rekordu z kolumny description02, l dane konkretnego rekordu z kolumny description02, dane konkretnego rekordu z kolumny description02, -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uprzejmie Was prosze o pomoc. Wiem ze to kompletnew podstawy ale nie moge przez to przebrnac. Plik kierujacy do tego pliku ma wlasciwy adres typu http://www.domena.pl/more.php?id=3 (i w kolejnym pliku powinna wyswietlic zawartosc rekordu 3 w tabeli) Co w tym kodzie jest zle?
Ten post edytował donvito7 16.11.2012, 02:34:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naucz się podstaw - konstrukcja pętli
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 17:29 |