![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem, czy ktoś może mi wskazać co tu jest nie tak?
<li><a href="'<?php echo "<script type=\"text/javascript\" src=\"/facepuke/_themes/default/scripts.js"></script>; ?>Facebook Login</a></li> tak raczkuje z PHP ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz zapobiec błędom składni, ściągnij sobie jakieś IDE np. NetBeans, które podświetlą powstałe błędy.
Ten post edytował CuteOne 15.11.2012, 10:06:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje pomocy tylko z tą linijką, js mam już stworzone, tylko mi sie strona crashuje jak wrzucam tą linijke..
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co to jest w ogóle w PHP?
Nie możesz tego wkleić po ludzku? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz błędy składniowe, ale mniejsza z tym, bo CuteOne już Ci napisał jak je znaleźć.
Nie wiem tylko co chcesz osiągnąć. Jeśli Twoja linijka byłaby składniowo poprawna, to w wyniku jej działania dostałbyś mniej-więcej taki kod HTML: Nawet kompletny laik może zauważyć, że nie ma on sensu. A druga sprawa, że zamykanie tego kawałka "HTML" w tagi PHP nie ma żadnego sensu. Ten post edytował sowiq 15.11.2012, 10:41:37 |
|
|
![]()
|
|
Może inaczej:
<ul> <?php $user->userTemplateInfo(' <li>Witaj, Nieznajomy!</li> <li><a href="'.$rewrite->login.'">Logowanie</a></li> <li> <?php echo "<script type=\"text/javascript\" src="/facepuke/_themes/default/scripts.js"></script>;</li> ta linijka mi sie nei zgadza, chce, zeby to byl odnośnik do logowania przez facebook, js juz przygotowalem i wrzucilem. HELP PLEASE ![]() <li><a href="'.$rewrite->register.'">Rejestracja</a></li>', '<li>Witaj, #LOGIN#!</li> <li><a href="'.$rewrite->profile.'">Profil</a></li> <li><a href="'.$rewrite->inbox.'">Wiadomości ('.$inbox->get_new_pms($user->userInfo('id')).')</a></li> <li><a href="'.$rewrite->favorites.'">Ulubione</a></li> <li><a href="'.$kernel->host().'/?logout=true">Wyloguj się</a></li>'); ?> </ul> Chce osiągnąc "button pop up" do logowania przez facebook. Ten post edytował dyndzio 15.11.2012, 10:48:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuciłeś to jako argument funkcji? Tu prawie żadna linijka się nie zgadza.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Spróbuje jeszcze raz, mam js który ma powodować popupa do logowania na stronę przez facebook, chce umieścić odnośnik do tego pop upu a jeżeli nie w ten sposób to żeby się pojawiał automatycznie po włączeniu strony.
Nie wiem jak to zrobić niestety, każda pomoc się przyda |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:48 |