![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
nnie jestem wogóle lotny wprawach programowania sprawa 1 : ostatnio zgłębiam zagadnienie newslettera i znalazłem oto taki : phplists do newsletterów na swoją stronę byłbym wdzięczny za odpowiedź bądź sugestie czy z doświadczenia Waszego sie nadaje . zainstalowałem właśnie ten zgłębiany temat ( phplists ) na serwerze -wszystko przebiegło prawie dobrze - prawie własnie prawie robi wielka różnicę .. otórz kiedy chce dodac listę uzytkowników z pliku pojawia się błąd : najpierw jest taka wiadomość : Ostrzeżenie: W trybie awaryjny, nie wszystko będzie działać zgodnie z oczekiwaniami i teraz ... komunikat : Ostrzeżenie: Tymczasowy katalog do przesyłania plików jest niezapisywalny(), więc import zakończy się niepowodzeniem () i po próbie wgrania z pliku : POTEM jest taki : Błąd krytyczny: Nie można odczytać pliku ! (/ad,...... e-m......txt13......) CZYTAŁEM NA FORACH , ŻE MOŻE BYĆ TO PROBLEM FOLDERU : tmp. co z tym zrobić (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) poratujcie bo juz 3-ci dzień siędze nad tym i nic nie moge wymyślić . tzn mogę i działem ale nie będę ukierunkowywał odpowiedzi , żeby nie namieszać to samo będzie jak znam życie przy zainstalowaniu pod Joomla będxę wdzięczny za każdą pomoc koledzy i kolerzanki pozdrawiam Tomek lists jest na stronie http://aukcje-wakacje.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:01 |