![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: krakowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mam zrobić w php żeby po kliknięciu w link w menu, strona otworzyła mi sie w środku strony głównej, chodzi mi o odpowiednik pływających ramek i komendy target tylko oczywiście w php, wiem że strone się robi w tabelkach i co dalej?
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do czego ty zmierzasz??
chyba sam nie rozumiesz swojego pytania, a jesli to chyba jeszcze nic w zyciu w php nie napisales ![]() LINK w php i TARGET-- przeciez to serverside. A jesli chcesz se cos wyswietlac na stronie w jakiejs komorze tabeli to np tak: tu jest poczatek i tabelka.. Kod <table>
itd...... ...a tu jej ciag dalszy i w tej komorze chce np: wyswietlic zawartosc czegos Kod <td> itd...
<?php echo "$zawartosc_czegos"; ?> </td> jak zbudujesz linka i jak go wyswietlisz to zalezy od twojego skryptu. czy na nowej stronie czy na tej samej w srodku z parametrem czy jeszcze inaczej. Proponuje kursik,proby i jak bedziesz mial jakis problem to wal na forum ale z kontkretnym pytankiem :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:22 |