![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
jestem nowy, zielony w temacie PHP, tak więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym stworzyć formularz wielokrotnego zapisu do pliku tekstowego znajdującego się na serwerze FTP. Mój problem polega na tym, że swtorzyłem forumularz html do dodawnia rekordu do pliku tekstowego, oraz plik php która zapisuje dane do pliku. Udaje mi się zapisać jedną wartość, natomiast jeśli chcę wprowadzić kolejną, pierwsza jest nadpisywana przez kolejną. Chciałbym zrobić to w ten sposób, że każda wartość dodana przez formularz zapisywana jest w nowej linii. Proszę o pomoc, HTML: PHP: (wypisz.php)
Ten post edytował siwy199117 10.11.2012, 15:15:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj funkcji file_put_contents, zastosuj odpowiednią flagę, zamiast fopen.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurczę,
nie moge coś do tego dojść zrobiłem z funkcją którą mówiłeś:
i nie chce mi dodawać nic, gdzie tkwi bład ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i nie chce mi dodawać nic, gdzie tkwi bład ? Pisałem abyś dodał odpowiednią flagę, jak już Ci napisał Monter08 chodziło o FILE_APPEND -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 02:15 |