![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ze stronka.
Kiedy mam wylaczane raportowanie bledow, zamiast sie ladowac, jest cala biala. Kiedy wlacze kodowanie bledow, czy to dopisujac do index.php: Czy tez zmieniajac w php.ini:
Na:
Przy probie dostania sie na strone wyskakuje: Cytat Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji. Dodam jeszcze, ze ten sam kod postawiony u mnie na komputerze na windowsie dziala dobrze. Skopiowalem na serwer i widocznie sa jakies bledy, ale nie moge zobaczyc jakie. A pierwszy raz tez spotykam sie z tym problemem... Ten post edytował Keoss 10.11.2012, 14:49:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie na serwerze nie udostępniono kompresji gzip. Zapytaj administracji w jaki sposób ją włączyć (pewnie trzeba dopisać regułkę w .htaccess)
Ten post edytował CuteOne 10.11.2012, 15:01:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Meczylem sie z tym w tym momencie juz chyba ze 3 godziny i cos znalazlem.
Dodalem do pliku index.php: Cytat if (substr_count($_SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING'], 'gzip')) ob_start("ob_gzhandler"); else ob_start(); Teraz wysyla z kodowaniem lub bez zaleznie od przegladarki i czegos tam. W sumie nie do konca to ogarnalem. Ale przynajmniej wyswietla bledy i moge je poprawic ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:01 |