![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc, czy w Waszej okolicy funkcjonuja jakies male fundacje charytatywne? Nie podawajcie jakichs duuuzych, chodzi mi o takie male, nie takie co co sekunde dostaja kase, jak jakies znacie to dajcie mi namiary, zrobicie dobry uczynek ;]
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli mogą być zwierzakowe to polecam:
kocipazur.org i agapeanimali.org Znam ludzi z obu tych fundacji i wiem, że nie jest to źródło dochodu dla kogoś (jak to często z fundacjami bywa), a wręcz przeciwnie, ludzie pokrywają dużą cześć wydatków z własnej kieszeni np. sponsorując opiekę weterynaryjną dla swoich podopiecznych, sprzedając wytwory swojej pracy jako cegiełki itp. Tam na pewno nie zmarnuje się ani złotówka. Jeśli chodzi o fundacje pomagające ludziom, to niestety nie znam żadnej na tyle, aby móc powiedzieć, że całość pieniędzy trafi do potrzebujących. Ostatnio jest jakaś plaga z fundacjami, w których pieniądze służą głównie założycielom, albo tak jak w dużych fundacjach są w sporym stopniu przeznaczane na reklamę itp. Tak więc doskonale rozumiem, dlaczego Beniooo pyta o sprawdzone fundacje. Ten post edytował athabus 9.11.2012, 12:54:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
athabus, dzieki wielkie, właśnie jestem w trakcie pisania maila do nich ;]
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:08 |