Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Co dalej?
olszam

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jestem w trakcie pisania CMS ale nie zostało tam aż tak dużo do skończenia tj. skrzyneczka do wysyłania wiadomości i odbierania, panel admina(połowa zrobiona), panel użytkownika(prawie skończony, Banowanie(hmmmm zobaczy się) i coś tam jeszcze co mi wpadnie do głowy to napiszę. Piszę go strukturalnie, obiektowo też mogłem bo to nie problem ale zachciało mi się strukturalnie bo fajnie się tak klepie biggrin.gif. Jestem zadowolony z tego co mi tam wyszło choć wiem że znajdą się tacy co by chcieli to obiektowo by było napisane i napisze ale to kiedy indziej. Zastanawiałem się co dalej robić? Myślałem by po napisaniu CMS zabrać się za naukę jakiegoś Frameworka Symfony, Zend lub Yii, rozwinąć się jakoś w JS+AJAX+jQuery i jakieś podstawy ogarnąć z programowania JAVA by w miarę napisać jakiś program i nie być do tyłu, bo niestety trafi mi się to na KULu w Lublinie. Też myślałem nad nauką pisania jakiś apek do androida bo widziałem taki pakiet PhoneGap który umożliwia pisanie w HTML,JS apek na androida więc trochę łatwiej byłoby mi coś napisać jakieś pierwsze aplikacje a później coś może lepszego wykombinować.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:43