![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2004 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wszystkich. Wiem że temat był poruszany wielokrotnie ale jakoś nie mogę się z tym sam uporać. Mam baze danych, chcę wyświetlać w porcjach po 5 rekordów. Pierwszą porcję wyświetla dobrze. Ale po naciśnięciu linka do kolejnej strony nie wyświetla się ona tylko ta sama nie wiem w czym tkwi problem.Powiem jeszcze jak wyglada struktura serwisu. Na stronie index.php mam includowaną stronkę z katalogu podstrona1 o nazwie podstrona.inc.php. W niej includuje menu.php i start.php. Skrypt umieszczam na stronie start.php, która includuje jeszcze news.php. To by było na tyle. Poniżej kod skryptu
Jeśli ktoś ma pomysły dlaczego to nie działa będe wdzięczny za informacje. Z góry dzięki.
Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2004 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%)
|
Po zmianie wywala mi taki błąd
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\FoxServ\www\portal\podstrona1\przedstart1.inc.php on line 34 Ten post edytował gajosr 9.09.2004, 16:55:34 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 18:03 |