![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem (najprawdopodobniej dość prozaiczny), mam taką testową stronę pod adresem: http://dawidbtest.home.pl/foreach/index.php która opiera się o php, szablon css i smarty. Nie wiem czy coś źle robię ale nie wiem jak w pole, gdzie obecnie znajduje się tekst: WITAJ NA MOJEJ STRONIE, wstawić tekst z pozostałych zakładek, np. teraz po kliknięciu na zakładkę "O nas" co prawda pojawia się informacja - strona w budowie (która rzeczywiście znajduje się w pliku tej strony), jednak pojawia się ona na samej górze strony, nad nagłówkiem. Czy coś pomyliłem bądź o czymś zapomniałem? Prosiłbym o pomoc/podpowiedź. Oczywiście jeżeli jest potrzebny jakiś kod, proszę o informację. Dziękuje i pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście, że potrzebny jest kod.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Includujesz pliki, nie w tym miejscu co trzeba. Wstaw fragment z odczytywaniem wartości $_GET['str'] (i prawdopodobnie switchem), w miejsce gdzie masz na stronie 'WITAJ NA MOJEJ STRONIE'. Dokładnie w tym miejscu:
wewnątrz bloku o id #page. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 10 Dołączył: 4.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W źródle strony widać gdzie pojawi się tekst strona w budowie jak widać pojawia się poza wszelkim kodem... Wystarczy to przenieść do odpowiedniego DIV'a jak napisał b4rt3kk |
|
|
--dawideq03-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzięki serdeczne panowie za odpowiedzi, poradziłem sobie w przypadku jeżeli cały kod znajduje się w index.php (oczywiście poza stronami), w przypadku jeżeli rozdziele kod na smary, strona się nieco wysypuje ( http://dawidbtest.home.pl/foreach/ - zostawiłem dwie strony ), ale jeszcze powalcze, najprawdopodobniej coś z div-ami.
Dzięki raz jeszcze ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:54 |