![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 2 Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
potrzebuję małej porady dot. opóźnienia wczytania strony. Otóż, np. chciałbym zrobić coś ala Colorbox, ale w inny sposób: 1. Klikasz na link "TEST", 2. po czym w jQuery ściemniam ekran:
3. Po tym czasie fadeIn(400); dopiero następuje załadowanie strony test.htm... 4. Plik test.htm posiada już ściemniony ekran w sposób:
Tadaaa, koniec. Tylko jak opóźnić te wczytywanie strony aby animacja zdążyła się dokończyć ![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi Ci o to aby strona wczytywała się dopiero jak fadeIn() się wykona?
![]() Jeżeli tak to wystarczy zajrzeć do dokumentacji i zobaczyć ja wygląda budowa funkcji fadeIn(). Masz tam coś takiego jak callback czyli działanie jak się wykona funkcja ![]() Dajesz tak:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 2 Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okej, tylko mi chodzi, co mam zawrzeć w miejscu gdzie jest alert (nawiązując do Twojego przykładu)
![]() ![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:25 |