![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy byłby ktoś wstanie przygotować skrypt, który tworzyłby plik na serwerze po wejściu osoby na serwer (nazwa pliku = adres IP/Serwer skąd przyszła) [dotąd wiem jak zrobić]. W tym pliku znajdowały by się wszystkie Cookies (albo cookies strony wpisanej w skrypcie), adres IP, strona z której przyszła osoba, przeglądarka itd (zmienne czy jak to się tam nazywa to znam na IP itd. tylko interesuje mnie wszystko o Cookies).
Wchodzi adres ip na strone: 127.0.0.1 = na serwerze Tworzy się plik "127.0.0.1 / albo strona z jakiej przyszła osoba (nawet byłoby lepiej) z informacjami takimi jak Cookies (odnośnie strony, np. google.com), IP, Przeglądarka. Wchodzi adres ip na stronę: 128.0.0.1 = na serwerze Tworzy się plik "Strona z której przyszła osoba" ... Wielkie podziękowania dla osoby, która się tego podejmie. W zasadzie mam gotowy skrypt tylko nie wiem co zrobić w indexie, aby przekazywało Cookies danej strony (albo nazwy ciasteczek) do pliku send.php..
Send.php
Nie wiem tylko z tym cookies jak edytować index.php, aby dawało do send.php cookies danej strony. #Tak, tak.. przepraszam za center itd, ale to stary skrypt, który napisałem daaaaawno jak nawet CSS nie czytałem Ten post edytował mateŁusz 2.11.2012, 18:30:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:09 |