![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
wgrałam strone na próbe na darmowy serwer cba. Grałam wszystkie pliki wraz z plikami sql. Niestety nie wszystkie bazy danych sie właczają. strona działa pod linkiem natalia-bien.cba.pl Co zrobic zeby wszystkie bazy danych działały? Nie działa rejestracja i baza danych miast w Polsce i lista użytkowników. Działa logowanie i cwiczenia z j. niemieckiego. Czy to moze zalezec od kodu php?? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 4 Dołączył: 4.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zarejestruj się bądź zaloguj by uzyskać pełny dostęp do serwisu
Ukryta treść? Pokaż plik config oraz inne, w który jest sesja, pobieranie hasła i loginu etc. Aha i tutaj uwaga, włącz obsługę wszystkich błędów: Temat: Jak poprawnie zadac pytanie A próbe połączenia daj w blokach try catch. -------------------- C/C++/C#/JAVA/SQL ( funkcje, procedury, pakiety ).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyczyn, może być jak ziaren piasku na plaży.. od źle wgranej bazy po ustawienia serwera na błędach skryptów kończąc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:35 |