![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
![]() Mam taki kod:
i teraz pytanie jak do pierwszych 3 wyników przyczepić 3 różne obrazki ? Ten post edytował filipsiu 30.10.2012, 19:57:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 54 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up zrobiłem tak jak mówiłeś mam teraz:
ale nie nadal mi o to chodzi, wygląda to teraz tak: http://imageshack.us/photo/my-images/801/p...tywanieisz.jpg/ na czerwono gdzie teraz jest a na zielono gdzie powinno być. Zaznaczam że dla 3 miejsc mają być inne obrazki(to to wiem jak, chodzi mi tu o polozenie)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 54 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro wyświetlasz nazwy użytkowników w tabeli to przydałoby się żeby te testowe liczby czy obrazki też były wyświetlane w tabeli a nie na dziko
![]() Podejrzewam że obrazkami mają być medale/puchary lub coś w ten deseń za pierwsze trzy miejsca. Więc zamiast robić ogromny blokowy warunek (przykład który podałeś i tak jest błędny) lepiej obrazki nazwac np. medal1.jpg, medal2.jpg, medal3.jpg i w miejsce numerka w nazwie wstawiać naszą zmienną (odliczać wtedy od 1 a nie od 0 jak jest obecnie)
|
|
|
![]()
|
|
@up czyli rozumiem że
mam dać tak:
i ten if w tabelke ? bo nie rozumiem troche powyzszy skrypt owszem, dziala ale wyswietla nad tabelka chodzi mi zeby medal1,2,3 byl przed nickiem |
|
|
![]()
|
|
Jak odpalisz sobie stronę, zajrzyj w źródło strony, zobacz jak wygląda HTML w tamtym miejscu i zastanów się gdzie musisz wstawić ten obrazek aby wyświetlał się tam gdzie chcesz.
|
|
|
![]()
|
|
zrobiłem tak:
i wygląda tak jak powinno. Dziękuję że pomogłeś. |
|
|
![]()
|
|
Warto klikać pomógł, przynajmniej widać, w którym temacie problem został rozwiązany
![]() |
|
|
![]()
|
|
proszę bardzo
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:49 |