![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Poręba Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ile miejsca potrzebuje srednio forum phpBB w bazie MySQL ?
Poniewaz jestem użytkownikiem niestety darmowego servisu Lycos i nie wiem ile na nim jest miejsca w bazie (o ile jest ograniczenie) więc sie pytam ile zajmuje, i moze ktoś wie ile jest miejsca na tym właśnie serverze (miejsca w bazie danych a nie miejsca w ogole na servie)? Z góry sorry jeżeli był już ten temat poruszany ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
zaqma instalacja forum zajmuje bardzo mało. Jednak z uwagi na to, że w bazie przechowywane są wszystkie posty, stąd - zgodnie z przyrostem ich ilości - rośnie też jej wielkość. Orienatacyjnie - 1 000 postów to około 1MB
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
same posty to nie zajmuja tak duzo...
najgorzej jest z tymi tabelami z pojedynczymi slowami.... i nie wiem jak sie ich pozbyc... bo forum mi zajmuje 4 MB, a samo one 2MB ![]() -------------------- QbA
----------------------------------------- www.patience.xo.pl patience@xo.pl qbawolny@wp.pl qbawolny@op.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Poręba Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moze wiecie ile jest miejsca w lycosie na baze ?
Thx za odp. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat A moze wiecie ile jest miejsca w lycosie na baze ?
Thx za odp. ![]() zobacz na ich strone www napewno maja w ofercie troche inicjatywy plisss -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Ale nie ma nie pisze ile mb przynajmniej ja nie moge znalesc
:? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
To napisz do nich mejla..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
no tez prawda
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:38 |