![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 10.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem, natomiast robię logowanie w ajaxie i po poprawnym zalogowaniu przypisuję zmienną sesji oraz wysyłam echo'1' do ajaxa a dalej ajax odświeża stronę, lecz ta sesja jest pusta tak gdyby się nie chciała w ajaxie przypisywać. Jak to wykonać? Dzięki, pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Szklana kula mówi że błąd masz w linii 15
zapoznaj się z tym tematem Temat: Jak poprawnie zada pytanie oraz przenosze na przedszkole edit down: wybacz, nie chciałem ci robić na złość ![]()
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1)ERROR_REPORTING włączony ? Próbowałeś ten adres odpalić ręcznie i sprawdzić wynik (i ewentualne błędy).
2)W tej samej domenie jest te miejsce docelowe z Ajax'a ? 3)Sprawdzasz po odświeżeniu strony tą wartość ? Pamiętaj że sesja przyjmie tą wartość dopiero przy następnych requestach 4)Kawałek kodu były pomocny. EDIT: Ojjj Robert, znów miałem brainfuck'a gdy forum wypluło 'brak plików' gdy przeniosłeś temat w trakcie mojej odpowiedzi. ![]() Ten post edytował Uriziel01 30.10.2012, 12:18:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:17 |