![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 1 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam mam jakies tam konto w grze ktore wymaga ode mnie co jakis czas wchodzenia i robienia roznych rzeczy zeby nie zostalo oznaczone za nieaktywne i skasowane.
zastanawiam sie w jaki sposob moglbym w js wykonac taki skrypt ktory po odpaleniu: 1. wchodziłby na dana strone podana w jakiejs zmiennej tam do formularza wpisywał login i hasło ktore rowniez byłyby zapisane w skrypcie. 2. po zalogowaniu i załadowaniu strony wykonywał jakies czynnosci (przykladowo kliknal jakis link, albo wykonał jakas akcje w grze) 3. po tym wylogowałby sie skrypt odpalałbym cronem co jakis czas. jednak jak sam skrypt miałby wygladac - nie mam pojecia. prosze o pomoc, jakies wskazówki za wszystko bede wdzieczny |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
goo.gl/576RZ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 1 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@up dzieki, wlasnie czytam o cURL. w jaki sposob zainstalowac ta biblioteke na konto na hostingu? albo jak sprawdzici czy jest ona juz wbudowana?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<?php
echo phpinfo(); ?> Na większości hostingów funkcja wbudowana. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
pod jakim indeksem mam szukac informacji o tym?
ps wywołanie curl_init() wyrzuca mi 'call to undefined function', to chyba uznacza ze mam pecha i moj hosting nie oblusuje curl? |
|
|
![]()
|
|
http://php.pl/Wortal/Artykuly/PHP/Bibliote...i-protokol-HTTP
Zapytaj na supporcie hosta, ja nie spotkałem się jeszcze żebym nie miał curla na hostingach z których korzystałem. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:20 |