![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
posiadam prosty formularz ktory jest w ankiecie chce aby po wcisnieciu Zapisz dane zapisatly sie w w bazie danych w ktorej stworzylem juz tabele $sql = mysql_pconnect('localhost', 'root', 'krasnal'); mysql_select_db("umo"); Ten post edytował shaolin33 29.10.2012, 12:33:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ten pierwszy link:
ten skrypt tworzymy w osobnym pliku ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i z czym masz problem? Umieść to w pliku ankieta.php.
Jest to uproszczona metoda, jak i zapytanie, nie wiem jaką masz kolejność kolumn w tabeli w bazie danych, tak więc nie koniecznie musi działać, ale schemat jest jak najbardziej prawidłowy. Wyedytuj do własnych potrzeb. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
kolejnośc kolumn jest taka:
pole,typ,not-null,wartosc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolejnośc kolumn jest taka: pole,typ,not-null,wartosc Czyli tabelka wygląda tak? +-----+-----+----------+---------+ | pole | typ | not-null | wartosc | +-----+-----+----------+---------+ Jakoś tak niestandardowo. A gdzie id? No i jak to teraz ma wstawiać do tej tabelki rekordy z pierwszego postu? -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
cos namieszałem ale oganrałem:)
dzieki za pomoc po raz kolejny ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 19:13 |