![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, jestem tu nowy i mam pewien problem zainstalowałem stronę na domenie wszystko jest ok do puki serwer jest na PHP 5.2 ale chce aktualizować na PHP 5.3 i wówczas wyświetla się następujący błąd:
Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format major ID 3, whereas the Loader expects 4 in .../public_html/index.php on line 0 Nie wiem jak sobie z tym poradzić proszę o pomoc jestem totalnie zielony w tym temacie, wiem tylko tyle że trzeba dokonać aktualizacji szablonu do php 5.3. ale nie wiem jak. Prosił bym o instrukcje dla zielonych, z góry dzięki. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj sobie http://forum.lemonstandapp.com/topic/1168-...ader-expects-4/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety nic mi to nie daje, mimo że jest instrukcja jak to instalować to na moim serwerze sie nie da tego zrobić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:33 |