![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w tytule... co byście zmienili, jaki temat aby forum wielotematyczne wyróżniało sie od masy tego typu w sieci? Bo poza oklepanymi standardami (damsko-męski, komputery, sport, muzyka itp.itd.) niczym sie nie wyróżniają, jesli chodzi o tematykę.. Dla przykładu tematy niestandardowe to: Świat tatuaży, Moje allegro, Pochwal sie blizną, Wypromuj innych.... itd. Ponadto poszukuje wszelakich nietypowych rozwiązań promujących strony. Czekam na wasze sugestie i propozycje.
Ten post edytował VeParadox 27.10.2012, 16:49:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum na temat uwodzenia kobiet
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zapewniać cię że nikt ci nie pomoże. Jeśli ktoś by miał taki pomysł, już by na nim zarabiał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bateria jest chyba jeden portal, który zbiera cały lepszy ruch z sieci na ten temat. VeParadox myśl + pozycjonowanie long tail(masz pewnie tonę contentu). Musisz wymyślić jak zatrzymać chociaż kilka osób na stałe na początek, które będą aktywnie odpowiadały w różnych działach(możesz to być ty na wielu kontach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bateria jest chyba jeden portal, który zbiera cały lepszy ruch z sieci na ten temat. VeParadox myśl + pozycjonowanie long tail(masz pewnie tonę contentu). Musisz wymyślić jak zatrzymać chociaż kilka osób na stałe na początek, które będą aktywnie odpowiadały w różnych działach(możesz to być ty na wielu kontach ![]() Jestem uczciwy nie robię multikont na swoim forum. Zacnie jest być uczciwym i ja takowy jestem... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 00:07 |