![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co według Was byłoby lepsze- utworzenie kolejnej strony www z prawie takim samym kodem, czy podmiana layoutu w zależności z której strony www przyszedłby użytkownik. Podmiana layoutu wiązałaby się całkowicie z dynamicznym tworzeniem wszystkich tagów tj. inputów, podmiana tekstu, nagłówków strony stopki itd itp.Martwi mnie w szczególności zapytania do bazy ,które również musiałbym dynamicznie tworzyć.Jedynie to co pozostałoby niezmienne to główny mechanizm strony.
Nie wiem, co by było lepsze. Ten post edytował Niktoś 26.10.2012, 17:55:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszesz strasznie na około, powiedz do czego CI to jest potrzebne.
Ogólnie co mogę Ci powiedzieć - systemy szablonów po coś powstały i trzeba by z nich korzystać jednak całość musi być do tego przystosowana i teraz jak masz 1 stronę i czas dopisać drugą, a całość nie była przygotowywana pod kontem lay'y to wydaje mi się że szybciej i taniej będzie napisać 2'gą stronę, ale jak w przyszłości przewidujesz kolejne podobne - zainwestuj i zaimplementuj system layout'ów. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co według Was byłoby lepsze- utworzenie kolejnej strony www z prawie takim samym kodem, czy podmiana layoutu w zależności z której strony www przyszedłby użytkownik. Podmiana layoutu wiązałaby się całkowicie z dynamicznym tworzeniem wszystkich tagów tj. inputów, podmiana tekstu, nagłówków strony stopki itd itp.Martwi mnie w szczególności zapytania do bazy ,które również musiałbym dynamicznie tworzyć.Jedynie to co pozostałoby niezmienne to główny mechanizm strony. Nie wiem, co by było lepsze. Nowy Widok. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 08:16 |