![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 4 Dołączył: 4.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym aby aby po wpisaniu czegoś w textbox ( typ password oraz text ) nie zapamiętywało mi starych poprzednich danych i za każdym wyświetleniem strony pokazywało puste kontrolki. w Typie text można to rozwiązać value=" " i potem funkcje strlen oraz trim aby na nim operować ale w password już pojawia się kropka i wygląda to brzydko. Pozdrawiam -------------------- C/C++/C#/JAVA/SQL ( funkcje, procedury, pakiety ).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Chciałbym aby aby po wpisaniu czegoś w textbox ( typ password oraz text ) nie zapamiętywało mi starych poprzednich danych i za każdym wyświetleniem strony pokazywało puste kontrolki. w Typie text można to rozwiązać value=" " i potem funkcje strlen oraz trim aby na nim operować ale w password już pojawia się kropka i wygląda to brzydko. Pozdrawiam Spróbuj dodać do inputa autocomplete="off". Ale to wkurzające jak wybierasz za użytkownika czy ma zapamiętać hasło czy nie. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@b4rt3kk to użytkownik zawsze ostatecznie zdecyduje, są pluginy do przeglądarek które ignorują takie ustawienia jak podałeś. Ja mam taki do chrome i się nie przejmuje takimi ustawieniami.
-------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@b4rt3kk to użytkownik zawsze ostatecznie zdecyduje, są pluginy do przeglądarek które ignorują takie ustawienia jak podałeś. Ja mam taki do chrome i się nie przejmuje takimi ustawieniami. Ja tam takowego pluginu nie posiadam. ![]() -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:08 |