![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zlecę wykonanie skryptu obsługi bazy danych m.in
Zajmujemy się opieką serwisową placówek oświatowych skrypt byłby potrzebny do skupienia w jednym miejscu bazie danych loginów haseł do poszczególnych komputerów, danych z routerów, danych z neostrad oraz dsl, danych z poszczególnych programów chodzi o login hasło i wszystko to w jednej bazie SQL na serwerze zewnętrznym a po zakończeniu i wdrożenia skryptu na serwerze firmowym który zostanie specjalnie stworzony tylko do tego celu wydaje mi się że zadanie nie jest za bardzo skomplikowane jak by pogłówkować i poszukać w necie możliwe że dało by się to samemu zgrać do kupy na podstawie dostępnych gotowych skryptów ale mi brakuje na to czasu w tym nie za bardzo u mnie z php więc też nie zamierzam się nad tym denerwować główne cechy oraz rozpiskę jak by to miało wyglądać mniej więcej można pobrać poniżej z linku projekt mam nadzieję że w miarę zrozumiałe to jest jeśli ktoś jest w stanie to zrobić czekam na jakieś propozycje cenowe |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Proponowałbym najpierw zapoznać się ze specyfikacją sieci A-DSL i jeszcze raz przemyśleć sens swojego projektu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec zle zrozumialeś temat jeśli chodzi o A-DSL to będzie tylko login i hasło a nie adresy IP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za zrobienie tego co opisał Pan w projekcie wezmę 200-250 zł. Obsługę bazy danych i generowanie formularzy przerzucił bym na Zenda, który zagwarantuje ich bezpieczeństwo. Generowanie tabelek pozostawił bym jako "czyste PHP". Jeżeli jest pan zainteresowany moją ofertą proszę o PM.
Pozdrawiam Ten post edytował CuteOne 26.10.2012, 17:45:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swoją drogę brałeś pod uwagę wykorzystanie PostgreSQL zamiast tandety MySQL? Świetnie radzi sobie na poziomie bazy z obsługą adresów http://www.postgresql.org/docs/9.2/static/...-net-types.html
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzięki za oferty :-) wyknawca został już wybray projekt w trakcie realizacji ps. w przyszłości wiem że można liczyć na to forum dzięki pozdrawiam ;-)
do zamknięcia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:54 |