![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o parametr auto_detect_line_endings domyślnie jest "0" czyli rozumiem że OFF
Chciałbym to włączyć bo jeżeli korzystam z file() to rozumiem że na MACu którego nie mam jak sprawdzić moje skrypty się posypią i strona nie zadziała.. Czy ON wnioskuje że "1" czymś skutkuje poważnym bo niezbyt rozumiem poniższy wycinek manuala: This enables PHP to interoperate with Macintosh systems, but defaults to Off, as there is a very small performance penalty when detecting the EOL conventions for the first line, and also because people using carriage-returns as item separators under Unix systems would experience non-backwards-compatible behaviour. a może jestem w błędzie i coś doradzicie ![]() ODKOPUJE -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Nie widze pytania.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
temat i ostatnie zdanie.
[inne][PHP]auto_detect_line_endings, on czy off ? Czy ON wnioskuje że "1" czymś skutkuje poważnym bo niezbyt rozumiem poniższy wycinek manuala: ? ... Czyli co sie stanie jak to włącze, sorki za braki interpunkcyjne -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Chyba tylko na macu ma znaczenie.
Ten post edytował wNogachSpisz 4.12.2012, 14:35:17 |
|
|
--fate-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
wlasnie nie mam dostepu do jabluszek za bardzo i sie zastanawiam z 1 strony strona sie posypie z drugiej o ile dobrze rozumiem cofanie wstecz m.in a niektorzy tylko na tym siedza, chyba wlacze
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 11:41 |