![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 7 Dołączył: 15.05.2005 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
chciałbym zapytać szerszej publiczności. Jakie macie doświadczenia z projektem strony postawionej na home.pl Business Pro opartej o Symfony 2.0/2.1? Pytam, bo klient się na to uparł, bo tam usługę ma już wykupioną, a nie wiem czy się w to ładować. Strona będzie dość duża, aczkolwiek odwiedzalność niezbyt wysoka. Minusy: - Brak dostępu do konta Shell - Problem z dostosowaniem parametrów PHP - Prawdopodobnie brak APC - Prawdopodobnie brak dostępu do bazy z zewnętrznego narzędzia, np NaviCat. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostęp do bazy z zew. źródła jest, ale praca na Home.pl bardzo szybko zacznie Ci się uprzykrzać. Nie odpalisz (w cywilizowany sposó
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 7 Dołączył: 15.05.2005 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to już konkretna informacja. Widzę, że będzie trzeba klientowi wyperswadować ten serwer.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Home.pl sobie odpuść, wrogowi takiego hostingu nie życzę.
Spróbuj zainstalować choćby Wordpressa bez jakiegoś wydziwiania. Już nie wspominam o supporcie, który odpisuje z puli uniwersalnych odpowiedzi. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doświadczenie z home.pl mam małe ale przenigdy nie wybieraj serwera bez akceleratora dla symfony, bez względu na wersję jaką chcesz używać. Mam jeden portal (sf1.4) na serwerze który jest bez akceleratora wraz z mod_php wydajność jest tragiczna.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:31 |