![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Stawiam pierwsze kroki w tworzeniu stron przy pomocy CSS. Mam zrobiony szablon strony w psd, pociety i zakodowany. Wszystko pieknie działa wszedzie tylko nie na IE. W innych przeglądarkach strona jest wyśrodkowana a elementy do siebie przylegają. W IE kolumna lewa od prawej sa rozjechane po obu bokach przeglądarki a nagłówek przylega do lewego boku a nie jest na środku. Nie wiem za bardzo co zrobić, co zmienić w CSS, zebys trona była wyśrodkowana a elementy do siebie przylegały, proszę o pomoc bo już tak kombinuję od jakiegoś czasu i nic. Mój kod CSS:
body { margin : auto; padding : 0px; width : 913px; background-color: #fcf7f1; scrollbar-base-color: 650c10; scrollbar-track-color: #e3d6c3; scrollbar-highlight-color: #e3d6c3; scrollbar-arrow-color: #e3d6c3; } #nagłówek { width : 913px; height: 280px; } #kolumnaLewa { width : 252px; height: 452px; float : left; background-color: #e3d6c3 } #kolumnaPrawa { width : 641px; height: 432px; float : right; padding : 20px red; background-color: #e3d6c3; background-image: url(logowp3.jpg); background-attachment: fixed; background-repeat: no-repeat; background-position: center } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:09 |