![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, oto kod z ktorym mam problem:
i plik functions
No i po uruchomieniu index nie wczytuje mi szablonu, nie wyswietla nic tylko biala strona, co zrobilem zle ![]() ![]() Odswiezam
Takze nie zwrocilo zadnego error message |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linia 5 lub 11 (w zależności od skryptu), "return $conn". PO CO?! W tym miejscu kończy się wykonywanie skryptu.
Ale przecież Ty już to wiesz, bo manuala do return przeczytałeś, prawda? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 369 Pomógł: 2 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobilem tak bo mi ostatnio powiedzieli ze trzeba zwrocic "uchwyt" do $conn, widocznie na forum php.pl zle ucza
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwrócić z funkcji do głównego ciągu programu - zapewne tak, i to zazwyczaj jest pożądane.
Zwrócić z głównego ciągu programu do systemu operacyjnego - to nie ma sensu. W/w to są moje przemyślenia - ale zapewne podasz odnośnik do posta i rozwiejesz wątpliwości, prawda? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:41 |