![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używam bardzo prostej, lekkiej i funkcjonalnej galerii -> http://minishowcase.net/
Mam jednak problem ze zmianą rozmiaru miniatur. Przeczesałem cały skrypt, ale nie mogę znaleźć funkcji odpowiadającej za generowanie defaultowego rozmairu miniatur. Pomoże ktoś rozwikłać zagadkę gdzie można zmienić ich rozmiar? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik settings linijka 245
Tu masz rozmiar miniaturki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reszta to kwestia zmiany arkusza css (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To już przerabiałem :/ Czy ustawisz 30,60 czy 128 miniaturki nadal mają taki sam rozmiar. Za tworzenie miniatur odpowiada ajax.functions.js
i gdzieś tutaj szukałbym rozwiązania. Już nie chodzi o rozmiar ustawiany poprzez plik konfiguracyjny. Rozmiar mógłby być usatwiony na "sztywno". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:51 |