![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
System komentarzy na mojej stronie działa w ten sposob ze komentarz najpierw przesyłany jest do mnie do weryfikacji i ja albo go publikuję albo usuwam. Kod:
Chciałbym go przekształcić abym mógł jednocześnie usuwać np. 10 komentarzy. W tym celu dodałem linikę: echo '<input type="checkbox" value="{$rezult[\'id\']}" /> '; tak by można było klikać checkboxy z artykułami, które mają być usunięte. Następnie dodałem formularz z listą rozwijalną, tak by użytkownik wybrał czy chce usunąć czy dodać komentarz do bazy.
I teraz zastanawiam się jak to zakodować, by "po wybraniu przeze mnie jakiejś liczny np. 4 komentarzy (poprzez zaznaczenie obok nich "ptaszka" w checkboxie) by dokładnie te komentarze zostały usunięte z bazy. Stanęło na tym, że nie wiem jak zakodować takiego IFa, czyli: JEŚLI zaznaczyłeś komentarze i wybrałeś z listy rozwijalnej "usun" to USUŃ dokładnie te zaznaczone komentarze. Prośba o pomoc w tej zagwozdce Ten post edytował lamcpp 22.10.2012, 21:17:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:45 |