![]() |
![]() |
-Yasiu- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Jestem totalnym laikiem w php. Dzisiaj pierwszy raz napisałem skrypt. Mam prośbę o wskazówki jak go dostosować do moich oczekiwań. Jest to prosty system wyświetlania newsów, a właściwie newsa. I tutaj tkwi mój problem. Skrypt wyświetla mi tylko jeden wiersz z bazy danych odpowiadający jednemu newsowi (chyba tak to mogę określić). Chciałbym żeby kolejne newsy automatycznie pojawiały się na stronie po dodaniu ich do bazy danych (także poprzez skrypt - z nim na razie nie mam problemów). Tutaj kod:
Chciałbym więc, żeby taki kod pojawiał się automatycznie w moim index.php, tzn. aby wyświetlały się wszystkie newsy z bazy danych. Mam nadzieję, że mój problem jest zrozumialy i liczę na odpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenieś echo do pętli między { } i wtedy wyświetli wszystkie rekordy, teraz pokazuje tylko ostatni.
-------------------- |
|
|
-Yasiu- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak, dziękuję. Oto chodziło.
|
|
|
-Yasiu- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam ponownie. Teraz mam problem z skrypytem który ma za zadanie usunąć wybrane newsy z bazy danych, niestety nie działa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował b4rt3kk 24.10.2012, 15:43:35 -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
-Yasiu- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |