![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mój skrypt ma za zadanie: 1. Przypisać z textarea wartości do tablicy(według linii) 2. Utworzyć plik dla każdego klucza tablicy z odpowiednią nazwą i treścią. Wszystko mi działa. Wszystko jest dobrze. Poza jednym. Powiedźmy wpisuje 4 linie w textarea, skrypt tworzy mi 4 pliki. Ale tylko ten z ostatniego obiegu pętli (czyli ostatnia podana linia w textarea) jest prawidłowy. Reszta pod przeglądarką daje 404 mimo że na ftp je widzę. Tylko nie mogę w nie wejść, nie moge zmienić ich chmodów. Mogę tylko usuwać. W każdym wypadku funkcja file_put_contents nie zwraca błędu. O co tu może chodzić? Demo: Kod http://neve.pl/urls.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
Wydaje mi się, że zapomniałeś o tym, że sam podzial po "\n" może być niewystarczający - toteż twój skrypt się gubi. W zależności od systemu to może być "\r\n" przykładowo... Spróbuj odpalić ten skrypt:
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:31 |