![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam prośbę do wtajemniczonych w temacie.
Otóż wykonałem, po małych bojach, podpis w html do Windows Live Mail. Gdy sprawdzałem go w przeglądarce, to tekst mogłem swobodnie zaznaczyć i go skopiować do schowka. W Windows Live Mail przy próbie zaznaczenia tekstu, łapany jest cały obiekt z tekstem, który mogę przenieść w inne miejsce. Gdy go przeniosę w inne miejsce, to on tam już zostaję. Dopiero gdy kliknę dwukrotnie na tekst, mogę go zaznaczyć i skopiować do schowka. Jak zablokować możliwość edycji (przestawiania obiektu) tak abym mógł od razu zaznaczyć tekst i go skopiować do schowka. CODE <br> Pozdrawiam,<br> Imię i nazwisko<br> <br> <div style="border:0px solid black; position:relative; width:395px; height:120px;"> <div style="background-image: url('c:\induset.jpg'); width:400px; height:132px;"></div> <div style="position:absolute; top:15; right:4;">Tekst który się przenosi, a nie kopiuje</div> </div> Jeżeli ktoś nie wie jak rozwiązać powyższy problem, to może przynajmniej wie jak skonstruować taki podpis (html), tak aby tekst znajdował się na obrazku? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:13 |