![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
przedstawiam mojego ostatniego speed'a: Wojtek Pilichowski. Zaślepka na czas trwania trasy koncertowej. Na zapięcie od początku do końca (grafika->cięcie->js) dostałem godzinę, ale postanowiłem złamać system i poświęciłem na to coś jak dwie, albo nawet dwie i pół. Niestety z braku czasu nie zrobiłem wszystkiego tak jak chciałem (Sample videos miały się rozwijać od dołu) i rozwiązania techniczne też były klejone na prędce, ale jest jak jest. Okładka na dvd nie jest mojego autorstwa. Przy okazji zachęcam do posłuchania, fajne granie : ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 17 Dołączył: 17.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tylko taka małą sugestia może zrobić tak że jak jest wyższa rozdzielczość ekranu to pokażesz nie 6 elementów a np 9 elementów w menu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze podobały mi się strony/szablony, które tutaj prezentowałeś, jednak tym razem jest przeciętnie.
Logo na górze takie nijakie. Przycisk "Sample videos" zlewa się z tłem - przy normalnym przeglądaniu strony, nigdy nie wpadłbym na to, że mogę w to kliknąć. Zmieniając wybraną lokalizację, zmieniające napisy nachodzą na siebie. Jak na dwie godziny pracy, to i tak dobrze (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak zwykle fenomenalnie dla mnie. Bardzo ładne szablony robisz, wszystkie twoje szablony są dla mnie inspiracją (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
To menu mogłoby wyświetlać więcej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1920x1080 ładnie wygląda
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 19:52 |