![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A bawił się ktoś taką zabaweczką? Znalazłem na devPytania (jest tam podobny wątek), niby że świetne tylko cena trochę nie z tej półki. Ma/miał ktoś ten model?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Powiem tak - w sklepach meblowych zwykle bardzo ciężko coś dostać. Po prostu - albo chłam, albo drożyzna za nic specjalnego.
Tylko internet i lepiej wyłożyć trochę kasy. Chyba że masz zdolności manualne, to wtedy zasuwasz na jakiś złom samochodowy, szukasz wygodnego fotela, spawasz koszyk na wózek od standardowego fotela i gra. [; Korzystam z takiego bajeru już kilka lat i bardzo sobie chwalę. [; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja obecnie korzystam z http://www.ceneo.pl/44214502 Jak na razie, a będzie już z dobre pół roku sprawuje się bez zarzutów. Najlepsze jest to, że w lecie w czasie upałów nie ma żadnego problemu ze spoconymi plecami i ogólnie dyskomfortem (oparcie na bazie siatki). Jest też lekko wyprofilowane pod kręgosłup. Kupiłem je trochę taniej, bo akurat na alledrogo była promocja i jak na razie szczerze polecam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2014 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ja mam taki i jest bardzo w porządku.
http://allegro.pl/fotel-biurowy-max-obroto...5780692387.html Dolny odcinek kręgosłupa jest dobrze podparty, podłokietniki wygodne, nie mogę nic zarzucić. Bujanie też dobre. Solidne wykonanie. Jedynie zaczął mi się sam obniżać, ale zgłosiłem reklamacje i przysłali praktycznie od razu nowy mechanizm do zamontowania. Póki co nie wymieniłem, bo jakby się naprawiło samo:p Fotele na allegro są cenowo o wiele tańsze niż w sklepach, a jakościowo sądzę, że są identyczne. Przykładowo kiedyś w sklepie kupiłem fotel, którego cena wynosiła około 200 zł, a był 20 razy gorszy od tego, który mam teraz. Pzdr. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2016 Skąd: Sucha Beskidzka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niekoniecznie miękki fotel będzie wygodny na dłuższą metę. Ważne też, aby był montowany na stalowej ramie a nie na pilśni. To gwarantuje stabilność.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chociaż wiadomo w jakiej firmie nie kupować.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postaraj się aby oparcie było regulowane, bo zdarzają się krzesła wyprofilowane, które nie zawsze są idealne dla każdego. Oczywiście regulowane w pionie. Ja staram się utrzymywać plecy proste, bo każdy przechył w tył lub przód nie jest dobry dla kręgosłupa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie siedzę na twardym drewnianym zwykłym bardzo lekkim krześle np. po to abym częściej wstawał (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ten post edytował ZenekN 31.01.2017, 21:23:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poleci ktoś dobre krzesło do 300zl?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawdę warto zainwestować w to krzesło z ikei, też mam takie i polecam (tylko lepiej wziąć z materiału niż ze skóry). Krzesło jest wygodne, jeśli spędzasz cały dzień przed kompem to zainwestuj w dobre krzesło. Nie polecam podróbki, bo są podobne za połowę ceny, ale są wyjątkowo niewygodne, miałem więc wiem ( to było wyrzucenie pieniędzy w błoto).
No właśnie obawiam się o tą barierę cenową, niestety to nie idzie z mojej kieszeni, a kieszeni rodziców, a jak oni zareagują na można powiedzieć zbyt wysoką cenę tego nie wiem, dlatego na razie jest to 300zł, a później po rozmowie się okaże. Bardzo się poci na takim fotelu ? Już pomijając kwestię pocenia, jak jest z wygodą ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.10.2025 - 11:06 |