![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 10.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Piszę, ponieważ mam pewien problem. Chcę zrobić rejestrację w okienku popup i walidacje jquery. Tylko problem w tym, że popup otwiera okienko i ładuje tam zawartość formularza za pomocą funkcji .load() a później jquery nie może rozpoznać pól w formularzu, jak sprawdzić jquery walidację, jeżeli tego formularza normalnie nie widać w zródle strony, bo jest tylko ładowany? Napisałem to tak jak napisałem ale nie wiem jak dokładnie wytłumaczyć problem, proszę przeczytać z 2 razu to zrozumiecie o co mi chodzi:) Pozdro. @edit problem podobny do tego: http://www.coderscity.pl/ftopic42010.htm ok już sobie poradziłem, jak coś to wkleiłem skrypt js do tego samego pliku, który ładuję i już ![]() Ten post edytował damianpsp2000 14.10.2012, 15:20:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jak ktoś zechce, aby otworzyć, to PM + link.
Temat nie opisuje istoty problemu. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:49 |