![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam dość nietypowy problem, otóż validator W3C nie znajduje błedów na stronie a ja mam taką oto sytuacje. W pliku index.php załączam sobie plik w następujący sposób: index.php
Czyli jak bozia przykazała ![]() Plik ten na chwilę obecną to czysty html settings.php
I teraz posiadam skrypt js załączany w sekcji head o następującej składni menu.js
W ten oto sposób:
I teraz problem ![]() Skrypt nie działa, ale jeśli zrobie taki myk i przeniose dołączanie pliku z sekcji head do pliku settings.php na sam początek cudownie zaczyna działać... Ma ktoś jakiś pomysł? Edit: Co więcej skorzystałem z narzędzia http://jsfiddle.net/e7Tmu/5/ I ten skrypt działa tam... Ten post edytował Naster 13.10.2012, 08:35:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 45 Dołączył: 5.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt nie działa dlatego że w momencie wczytania pliku głównego nie ma elementu #navigation
Rozwiązaniem tego problemu może być użycie metody live()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh
![]() ![]() Działa. Jednak chyba widzę że pisanie na żywo (bez dokładnej nauki) jest złe i tym samym udowodniłeś mi że muszę nad manualami więcej przysiąść ew. jakaś książke ![]() P.s. Już nawet próbowałem trybów noConflick jquery ![]() Ten post edytował Naster 13.10.2012, 08:48:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:01 |