![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam na stronie pole tekstowe, a obok link. I chcę, by po wpisaniu w owe pole tekstowe numeru strony, można było kliknąć w link przekierowujący nas wlasnie na numer podanej strony.
Czyli żeby bardziej wyjaśnić o co mi chodzi: Da się tak zrobić, bez standardowego tworzenia formularza i wysyłania go submitem? Czy do tego trzeba użyć JS? Ten post edytował klapaucius 12.10.2012, 13:48:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisane z palca i może nie działać, bo dawno nie używałem takiego JS, ale zasada powinna być jasna. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie nie działa za bardzo. Moglby ktos to poprawic, bo ja niestety prawie w ogole nie znam sie na js (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Rozwiązanie, które podał @sowiq powinno działać, nie widzę błędów. Może nie dodałeś identyfikatorów?
Można ewentualnie trochę krócej (zmieniony identyfikator):
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:19 |