![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem ktorego nie moge wyczaic, a mianowicie po wcisnieciu zatwierdzenia dodania komentarza wyswietla mi sie podwojny komentarz i nie moge dojsc co jest powodem tego. Pomocy
![]() Dodam ze tak mi sie cos porabala kiedy dodalem recaptche do strony ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh podstawowy problem każdego, źle masz w linii tej, która jest odpowiedzialna... itd itp z fusów nie będę Ci wróżył, bo to dodatkowe koszta są.
Bez kodu nikt nie pomoże. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
add.php
Podejrzewam ze tu cos nie tak bedzie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się z Szymciosek, bez kodu ciężko cokolwiek powiedzieć, a jest to wręcz niemożliwe. Dołącz odpowiedni fragment kodu to wtedy pogadamy.
Zapytanie występuje dwukrotnie:
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Kurde ale dzieciol jestem
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:07 |