![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2012 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
obramowałem se skrypt komentarzy obramowaniem fieldset i mam problem bo jak sie napisze długi komentarz to nie przeskakuje do nowej lini tylko wyłazi poza obramowanie , nie wieta jak to zrobić
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wieta. Nie ustawiaj w CSS stałej wysokości dla fieldset, albo ustaw min-height, albo pobaw się atrybutem overflow.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wieta jak to zrobić Ale mi się pysio rozpromieniło jak to przeczytałem. You made my day, dude (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A do tych propozycji od sowiq można dopisać jeszcze kilka. Najlepiej by było gdybyś wkleił to odpowiedni kawałek HTMLa i CSS i dopisał, czy to się dzieje podczas wpisywania, czy już po wpisaniu, submitowaniu i podczas wyświetlania gotowego wpisu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2012 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
jak sie wpisze długi komentarz to nie przechodzi do nowej lini tylko poza obramowanie wyłazi do końca monitora . próbowałem margin right i nie pomogło .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli masz ustawione white-space:nowrap; to zmień na white-space:normal;
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak sie wpisze długi komentarz to nie przechodzi do nowej lini tylko poza obramowanie wyłazi do końca monitora . próbowałem margin right i nie pomogło . http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/bugs-pl.html - to jest o raportowaniu błędów, ale przyda się i Tobie, jeśli przeczytasz ze zrozumieniem... Powiedz mi, skąd my biedne żuczki mamy wiedzieć, jak u Ciebie wygląda kod html+css? Chcesz pomocy? To pozwól sobie pomóc i wrzuć kod. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
a to css
|
|
|
![]()
|
|
pawlo, w nagłówku masz dwa arkusze: arkusz.css i kom.css. To co wkleiłeś to zawartość obu?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 17:49 |