![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam dość głupie pytanie ale zastanawia mnie jedna rzecz...
W obu zmiennych przechowywane są takie same dane (przynajmniej mi się tak wydaje), jeżeli w $zmienna będzie link do strony cURL działa bez zarzutów, natomiast jeżeli podam zmienną z tablicy skrypt wypluwa mi takie coś: "Bad request HTTP Error 400. The request is badly formed." Warunkowo sprawdzałem czy te zmienne są identyczne i wynik zwraca true. Nie pomaga także przypisanie elementu tablicy do nowej zmiennej i podstawienie do funkcji, cURL "wie" że to dane z tablicy i wywala bad request. Parametr funcji niby identyczny a działanie funkcji różne..ktoś może pomóc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cURL "wie" że to dane z tablicy i wywala bad request. Parametr funcji niby identyczny a działanie funkcji różne..ktoś może pomóc? Wybacz, ale bzdury wypisujesz... pokaż, jak wstawiasz tę zmienną. Jeżeli chcesz przesłać tablicę, to powinieneś zbudować poprawny url, np.
zresztą, zobacz, ktoś miał podobny problem tylko dane pchał POSTem, zapewne przez spacje lub białe znaki w przesyłanej wartości. Tutaj kolejny przykład przesyłania postem i kolejny. Ten post edytował darko 4.10.2012, 18:10:13 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, wybaczam
![]() Czeski błąd.. w pętli wpakowałem do tablicy znacznik html, który przy wyświetlaniu nie był widoczny. Teraz mi wszystko działa poprawnie a w funkcni odwoływałem się do elementu tablicy podając numer
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:10 |