![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie
Szukam osoby, która napisze dla mnie duży projekt/stronę internetową z wykorzystaniem innowacyjnych rozwiązań. Cały portal będzie działał prawdopodobnie na kilku serwerach dedykowanych więc osoba która się podejmie musi się na tym znać. Dokładnie chodzi o pośrednik pobierania z serwisów takich jak np rapidshare.com wymagania:
co masz wykonać:
Szablon strony już mam... za całość mogę zapłacić ok 5 000 zł Podpiszemy umowę o zachowaniu poufności i o dzieło. proszę o kontakt na gg: 23914619 i o przedstawienie portfolio lub kilka słów o sobie i wykonanych pracach Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 2 Dołączył: 9.09.2006 Skąd: Londyn/Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaka esytmata czasu na ten projekt, jesli to nei tajemnica?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie Szukam osoby, która napisze dla mnie duży projekt/stronę internetową z wykorzystaniem innowacyjnych rozwiązań. Cały portal będzie działał prawdopodobnie na kilku serwerach dedykowanych więc osoba która się podejmie musi się na tym znać. Dokładnie chodzi o pośrednik pobierania z serwisów takich jak np rapidshare.com co masz wykonać:
za całość mogę zapłacić ok 5 000 zł Przeprowadzam się chyba do Chin. ;/ -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 2 Dołączył: 9.09.2006 Skąd: Londyn/Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wiadomo, ze to z serii "ja nie lubie znajdowac, a lubie szukac"
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
5k miesięcznie netto, to oczywiście per programista w tym projekcie, nie?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Na pewno istnieje odpowiedni troll-face na taka sytuacje
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 5k miesięcznie netto Jesteś pewien, że miesięcznie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dosc wyraznie napisane, ze za calosc
![]() Generalnie lubie takie bezmyslne oglosenia, gosc bedzie za miesiac marudzil, ze student (dla ktorego 5k to jednak nie malo) wzial zlecenie totalnie nie wiedzac co robi.. i zostawil go z reka w nocniku. Coz, na wlasne zyczenie, bo widze, ze gosc ma jednak jakies rozeznanie w branzy wiec wie, ze placi za malo ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba trochę przesadzacie. Honorarium rzeczywiście niskie, nawet bardzo, ale jeszcze w granicach rozsądku. Dla kogoś kto akurat potrzebuje pieniędzy / studenta / etc zlecenie jest w sam raz. Może autor świadomie pociął po kosztach na rzecz 100% profesjonalnego wykonania
![]() Przynajmniej to nie jest kolejne zlecenie typu "Zlecę napisanie OCR'a za 50 zł". Ten post edytował pyro 7.10.2012, 09:03:57 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zlecenie do zamknięcia
(w trakcie realizacji) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:56 |