![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2012 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z kodem i nie wiem jak go rozwiązać.
Oto kod:
Oto link do strony z kodem: http://pancerniaki.cba.pl/index.php/sample-sites-2 Nie wiem co jest przyczyna niedziałania tego kodu :/ -------------------- Niech nad Waszymi sporami nigdy nie zachodzi słońce...
Niech nie trwaja wiecznie, tylko szybko sie kończą.... by Syriusz... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się że powodem jest to, że preg_match czyta do pierwszego </div> nie zamyka całego bloku, tylko pierwsze zamknięcie diva które napotka traktuje jako koniec. Dlatego jeżeli chcesz mieć całą zawartość tego diva spróbuj tak:
-------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2012 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastosowałem się do Twojej rady i nie pomogło :/ Spróbowałem nie pobierac div-a tylko tabelę, ale utknęło w tym samym miejscu :/
Korzystam z Joomla czy to może mieć wpływ na działanie tego skryptu? -------------------- Niech nad Waszymi sporami nigdy nie zachodzi słońce...
Niech nie trwaja wiecznie, tylko szybko sie kończą.... by Syriusz... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:42 |