![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2011 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam:
Zrobiłem nadpisywanie formularza rejestracyjnego tak jak jest w dokumentacji: https://github.com/FriendsOfSymfony/FOSUser...riding_forms.md Dodałem kilka pól i wszystko działa teraz chce aby była możliwość edycji danych. Po przeanalizowaniu pakietu stwierdziłem że trzeba nadpisać kontroler ProfilControler, ProfileFormType i ProfileFormHandler, zrobiłem prawie analogiczne do rejestracji, czyli: w ProfileFormType:
ProfileFormHandler
w services.xml dodałem:
oraz w conifig.yml
Teraz w nadpisałem akcje edit w ProfileController:
Teraz jak uruchamiam projekt to twierdzi że nie zna 'my_user.profile.form.handler.default' . Wie ktoś gdzie robię błąd. Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wyczyść cache (ale jeżeli pracujesz w środowisku dev to niestety nie z cachem problem)
2. Wklej exception, który Ci wywala Symfony2. PS.
Jeszcze takiego kodu nie widziałem... Po coś zrobili typy formularzy "DateTime"/"Date" więc nie rozumiem co chcesz osiągnąć tym kodem... ;o A różnice dat robisz metodą DateTime::diff a potem DateInterval::format żeby uzyskać wiek np w latach) -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:48 |