![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako, że nie jestem programistą a potrzebuje raz na jakiś czas na swoje potrzeby wyrzeźbić prosty skrypt, to jak to często bywa ma on jakiś prosty błąd. Chciałem napisać skrypt, który wypisywał by mi na ekran linki w załezności od tego który radiobutton jest zaznaczony. Udało mi się cos takiego sklecić samemu:
same funkcje wypisują linki prawidłowo, ale gdy nie ma warunku, także sądzę że powodem jest jakiś prosty błąd, ale już rózne kombinacje próbowałem i nie działa to właściwie. Będę wdzięczny za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 54 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
linia 11, już po kolorowaniu składni możesz wyłapać co jest źle.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, bo to jest pozostałość po tych funkcjach, bez tego jest to samo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Znaczniki input type="radio" masz poza <form></form>
2. Takie błędy wyłapie i radośnie o nich poinformuje Walidator (jak piszesz więcej, to dla FF polecam rozszerzenie Web Developer) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 19:41 |